Джулиана Гани обяви пола на бебето в национален ефир с грандиозно шоу (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно не може да й се отрече на Джулиана Гани – успява да прикове вниманието по най-неочаквани начини. А ако може да е в национален ефир, още по-добре! Спомнете си само как разбрахме за първата й бременност – Гани обяви голямата новина по време на живо предаване по Нова ТВ, където бе участник в „Маскирания певец“.

Сега нещо подобно се случи, но по друга национална медия – бТВ. Тя и половинката й Теодор Гецов съобщиха новината в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ на голямо бебешко парти . Подобно събитие за първи път у нас беше реализирано от телевизионен екип и излъчено в най-гледаното време на bTV.

Гани бебе

Гани бебе №2

Полът на бебето стана ясен, когато двойката отряза парче от невероятна торта на шест етажа, а отгоре им спукаха балон със сини пера.

Джулиана Гани пол бебе

Специални гости на партито бяха най-близките приятели на двойката – така Александра Богданска, Антон Стефанов, Венета Цонева, Мариана Маринова и Николаос Цитиридис се превърнаха в орисници на детенцето.

Гани и Теодор

Джулиана и Теодор бебе

Журналистът Антон Стефанов се оказа отличник сред тях, защото успя да познае пола на бебето само с едно докосване на коремчето на Джули. А Алекс не пропусна да я попита каква е разликата между първата и втората бременност и разказа невероятни истории от инфлуенсърския свят.

Самата Джули е убедена, че не само тя на партито скоро ще има момченце. Тя забеляза, че синьо перо е останало на сакото на водещия и го предупреди, че това е знак.

Очаква се момченцето да се появи на бял свят през януари, а най-нетърпелив е батко му. Джулиана и Теодор споделиха пред Николаос Цитиридис, че нейният първороден син се надявал на братче и откакто научил, не спирал да гали бременното й коремче и да чака бебето.

Джулиана Гани: Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима / СНИМКИДжулиана Гани най-после потвърди слуховете покрай личния си живот. Тя наистина е бременна от Теодор,…Sep 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!