Джена спира да пее, ето какво се случва в семейството й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Празничен ден е 25 февруари за семейството на Джена и Атанас Стоев-младши. Съпругът на попфолк звездата, който е и син на ръководителя на оркестър „Канарите“ е рожденик.

Щастливото семейство е в очакване на втората си рожба, която скоро ще дойде на бял свят.

Джена обяви, че е бременнаДжена е бременна с второ дете Новината беше съобщена от самата фолкдива в социалните мрежи. Не е изв…Nov 14 2021vijti.com

Бременната Джена вече се оттегли от музикалната сцена, заради предстоящото майчинство и се е отдала изцяло на своите любими мъже Атанас Стоев-младши и малкия Наки.

4-годишният син на Джена и Наско Стоев събра погледите по пистата/ ВИЖ

Почитателите им ги подкрепят и заедно с тях се вълнуват за най-голямото щастие за една двойка, а именно раждането на едно хубаво бебче.

Колегите на Атанас Стоев-младши от оркестър “Канарите” го поздравяват с празника, а продуцентите му от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” също поднасят на рожденика желаят здраве, любов и много сбъднати мечти.

Бременната Джена грее в 3-тия месец – вижте сладкото ѝ бременно коремче (Снимки): Една от поп фолк-любимките на всички, Джeнa , преди около месец разкри пред феновете си, че е в оча…Dec 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!