Джаферович плаче, изхвърлиха я – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-стабилно представящите се участници в този сезон на „Игра на волята“ – Жени Джаферович, отпадна. В излъчения тази вечер епизод тя остана на последно място в елиминационната битка срещу Ралица и Георги.

външна реклама

Тримата бяха пратени на битка за оцеляване, от която само един отпадаше. Гримьорката можеше снощи да се спаси, ако си беше купила поне един глас с грошовете, които има, но тя не го направи и така бе пратена с четири гласа на арената. Георги получи пет вота от останалите участници, а Ралица бе в битката, тъй като остана последна в една от игрите.

Сблъсъкът тази вечер включваше много компоненти като изтегляне на тежък варел с въже по пясъка, катерене по пилон за взимане на топче, стрелба с него по мишена, минаване над воден басейн с кокили четири пъти и накрая редене на пъзел.

Георги дръпна от рано много напред пред двете си съпернички. Той пръв стигна до пъзела и успя да го нареди докато опонентките му бяха далеч назад. Джаферович и Ралица вървяха долу-горе наравно до един момент, но след това фитнес моделът дръпна напред. Тя стигна първа до пъзела, но се затрудни с реденето му и през това време Жени стигна също до него. Сред напрегнато съревнование Ралица все пак успя да го нареди първа и да се спаси.

„Не знаех, че след като ме лепиха докторите на един паркинг ще стигна до тук – седмото място. Минах четири пъти над басейна с кокилите, което за мен е успех. Рискувах и здравето си на тази арена. Много щеше да е лесно ако си бях купила имунитет или гласове. Исках да ми е трудно и затова направих този ход – поиграх си с огъня“, каза тя.

Участничката не сдържа сълзите си при напускането на риалитито за сили и воля.

Георги пък обра нейните грошове, които никак не са малко, и така се превърна в един от фаворитите занапред. Така последните шестима в играта са Фифо, Гого, Алекса, Виктория, Ралица и Георги.

Джаферович проговори за парализата си – СНИМКИЖени Джаферович, която е сред фаворитките за победа в тазгодишния сезон в предаването „Игри на волят…Nov 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!