Деян Донков държи икона на Христос и плаче: Получих много рани…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Държейки икона на Исус Христос, Деян Донков се обърна през сълзи към последователите си в социалните мрежи и за пръв път след раздялата си с Радина Кърджилова направи много лично признание. „Получих много рани и благодаря за тези рани, защото те ме възкресяват и извисяват“, сподели актьорът в специално видео, публикувано в инстаграм.

Най-вероятно той визира драматичния край на отношенията си с доскорошната си любима жена. Деян и Радина бяха заедно 13 години, а плод на любовта им са синовете им Христо и Йоан. Според слуховете Радина е изневерила на Деян с колегата им от Народния театър Пламен Димов и това е причината двамата да се разделят още в края на миналата година.

Във видеото Донков споделя, че е чакал иконата на Исус две години. „Рисувана с много молитви и пост. Иконата е от мед, минерали, истински бои от майката земя.

Най-странното е, че аз съм в сходно душевно състояние, тъй като получих много рани и благодаря за тези рани, защото те ме възкресяват и извисяват. От високото не виждам и не чувам онези, които предават, слугуват на клевети, лъжи, суета и прочие“, казва актьорът.

„Затова Той (Исус, б.ред.) е казал прости им, Господи, те не знаят какво
вършат“, завърши прочувствената си изповед актьорът с насълзени очи. На финала той се прекръства и казва: „Амин!“

На врата си Деян носи кръст, а от известно време на едното ухо носи и дълга обица под формата на синджирче. Явно намекът е, че някои житейски неволи са му като обица на ухото.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!