Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдба:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите са малко по-лоши от обикновено. Студеното време също не е добро за купони. Изследователите обаче казват, че ако имате деца, родени през януари и февруари , имате голям късмет .

Голяма победа за Кристина, която изби децата си. Разкова и мъжа сиТрагедията в Сандански, при която майка уби двете си деца, разтърси България. Впоследствие майката К…Jan 15 2021vijti.com

момче и момиче

Според проучване, публикувано в Journal of Social Sciences, децата, родени през януари и февруари, са по-успешни от другите. Развити са не само в академичните среди, но и в спорта. В проучването са участвали 100 различни деца. Те са израснали в семействата на политици, бизнесмени, както и певци, актьори и дори писатели.

момиченце сапунени балони

Резултатите показали, че децата, родени през януари и февруари, най-вероятно ще станат известни. Проучване сред 500 души, проведено между 1992 и 2009 г., довело до заключението, че децата, родени през януари, обикновено стават началници.

момиченце рожден дев

А вие познавате ли деца, родени през февруари и януари? Отговаря ли горното на вашия личен опит? Споделете тези интересни открития с приятелите си.

„За“ и „против“ връщането на децата в клас От понеделник най-малките тръгват на детска градина. Присъствено в клас се връщат и учениц…Jan 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!