Дете си разби главата след инцидент! Не помни много, родителите му ги няма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Страшен инцидент с дете е станал в столицата днес. Момче е разбило главата си, след като е паднало от колело. За щастие очевидци са се притекли на помощ, но все още родителите на детето не са открити. За това сигнализира Тодор Петков.

Тежък инцидент във „Фермата“ Тежък инцидент разтърси риалитито „Фермата“, един от участниците влиза в болница. Гайдарят С…Sep 16 2020vijti.comСлед инцидента момчето е повтаряло един и същи въпрос, идентифицирано е – контакт с неговите родители обаче не е осъществен.

Нека да помогнем на детето да се прибере при своите роднини.
Вижте целия разказ на Тодор:

„Днес се случи инцидент с едно дете в Княжевската градина зад паметника. То падна с колело много лошо. Удари си главата и изпадна в гърчове. Оказах първа помощ и за моя радост дойде една жена която е мед. сестра и помогна много. Момчето си беше цепнало главата много сериозно. Повтаряше един и същи въпрос и не помнеше какво се е случило.

Беше с приятели които веднага ми дадоха телефона на майка му която обаче колкото и да звъняхме така и не си вдигна телефона. Бърза помощ дойде и го отведоха в детска шокова зала в Пирогов. Детето се казва Стефан Михайлов на 12 години, живее в Сухата река, учи в у-ще 14 и нещо си.

После загуби съзнание за малко и не разбрах. Таткото е в Англия, бабата в Бургас. Моля разпространете съобщението и да ми пише майка му, или да ми се обади на телефона да обясня какво се случи с детето. Случката е от преди 1 час.СПЕШНО е, дано да намеря по някакъв начин майка му!!!!!“ пише той.

Източник: glas

Красивата Андрияна е загинала при инцидента с джет27-годишната красавица Андрияна е загиналата млада жена при трагичния инцидент с джет край Балчик, с…Aug 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!