Детайл в траурния тоалет на Меган Маркъл прикова вниманието

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Традиция на британското кралско семейство е да се носят перли по време на траур. Те са наричани „камъкът на сълзите“ още от времето на кралица Виктория. Оказва се, че вчера, по време на сбогуването с ковчега на Нейно Величество, Меган Маркъл също се е включила в красивата традиция и си е сложила единственият подарък от Елизабет II – обеци с малки перли и диаманти на платинена основа.

Тези бижута бяха подарени на Меган от кралицата през 2018 година, преди първото им съвместно посещение в Честър. Смята се, че тези обеци са малко копие на обеци на самата Елизабет II.

Има още един детайл в облеклото на Меган, който „развълнува“ умовете. Херцогинята на Съсекс облече черното си палто Givenchy, което носеше по време на бременността си с Арчи. Дали този детайл не е чист намек за предстоящото попълване в семейство Съсекс?

Нов скандал с Меган Маркъл на Острова – обвиниха я, че тайно снима погребението на Кралицата (СНИМКИ) Любимата „ябълка на раздора“ на Великобритания, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл , отново даде по…Sep 16 2022vijti.com

Превод и редакция БЛИЦ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!