Деси Стоянова шашна феновете с нов цвят на косата – отива ли ѝ русото? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Усмихнатата Деси Стоянова е едно от най-красивите лица на бТВ, а черната грива е нейна запазена марка. Рядко сме виждали промени във визията на Деси, с изключение на дължината.

Сега обаче феновете ѝ останаха буквално шашнати от промяната в прическата на Деси – тя мина към отбора на блондинките! Екранната партньорка на Сашо Кадиев в „Преди обед“ показа изненадващи снимки, на които грее с руса коса, оформена в модерна прическа.

Вижте Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Деси Стоянова на плажа – като русалки! (Снимки): В медийните среди отдавна се знае, че крепко приятелство свързва водещите Ани Цолова и Деси Стоянов…Aug 7 2021vijti.com

Деси Стоянова руса

Деси Стоянова блондинка

Мнозина побързаха да я похвалят за промяната, включително Катето Евро, която написа „Аз съм ЗА“ под фотото. Почитателите на водещата стигнаха до заключението, че хубавото си е хубаво, и Деси изглежда прекрасно и като блондинка, и като брюнетка. За успокоение на феновете обаче, свикнали с тъмната й коса, Деси Стоянова обясни, че това е само перука.

Деси Стоянова прическа

„Всичко е точно“, отвърна водещата на фенка, написала: „На третата снимка си отдъхнах. Страхотна жена сте, Деси!“

Ето я кметицата… Насладете се на благоевградската Деси Радева – Луси Стоянова / СНИМКИВсички вече са наясно с бурните политически превъплъщения на прясно избрания кмет на Благоевград Илк…Jul 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!