Депутат от ГЕРБ: 300 лева ще бъде минималната пенсия от следващата година

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

300 лв. ще бъде минималната пенсия от следващата година, стига бюджетът да позволи това. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването “Офанзива с Любомир Огнянов“ по Канал 3.

Минималната пенсия става 300 леваГЕРБ и „Обединени патриоти“ са се договорили за 300 лв. минимална пенсия, обяви изненадващо във Варн…Feb 27 2020vijti.com

Той допълни, че това е друго от обещанията на правителството, което ще бъде изпълнено.
„Стабилността на парламента не подлежи на съмнение“, смята народният представител. Той бе на мнение, че арестът на представител на ВМРО в “Басейнова дирекция“ – Пловдив не е в състояние да разклати управляващата коалиция, независимо от нападките на опозицията.

“Хората, които говорят за предсрочни избори, искат да пратят държавата в едно политическо безвремие“, каза Ненков.

„Стартирането на ТОЛ системата от 1 март е поредната правилна стъпка в икономическото развитие на страната ни“, подчерта още депутатът. “Повечето държави имат нужда от 5-6 години за въвеждането на една подобна система. България имаше нужда от около година и половина и ето, че от утре ще имаме една от най-модерните системи за електронно таксуване в Европа“, каза Александър Ненков.

Източник: НОВИНИ.бг

Баба Наска: Молих ги да дойдат на другия ден, като взема пенсията!“Събудих се от телевизора, който започна да бръмчи, а после угасна. Нямаше ток. Погледнах навън, лам…Feb 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!