Депутатът Будинов от ГЕРБ: Борисов работи, а Радев само се разхожда и плюе хората

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жените от „Системата ни убива“ са в стил Мая Манолова – агресивни, а когато правихме техните закони бяха мили и добри, коментира депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в ефира на bTV. Той не одобрява протестите да стигат до дома на премиера, до личното му пространство, предаде Актуално.ком.

Пред къщата на Борисов гъмжи от коли, хора и черни знаменаНад 35 коли и десетки хора са пред къщата на Борисов в Банкя и искат да бъдат почерпени с тиква. #Му…Aug 1 2020vijti.com

Будинов посочи още, че „с Отровно трио, четворка и провалени политици няма какво да говорим.“ По думите му се случват много неща в столицата, но въпросът е кой какво иска да постигне. Ние сме склонни на диалог, искаме да чуем хората, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, подчерта Будинов и допълни, че по време на протестите министър-председателят не си бил вкъщи.

За разлика от президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов работи за българските граждани, докато държаният глава се разхожда, прави забележки, поставя изисквания и плюе хората.
Според Будинов много лесно се манипулира мнението на хора през социалните мрежи, като се плаща и за самите протести. Оставките са, за да покажем, че ние сме различни и махаме хората, за които има някакво съмнения, отбеляза Будинов в отговор на въпрос защо бяха освободени четирима министри от властта. Будинов се оплака, че не се чувала достатъчно позицията на ГЕРБ, при което  водещата Жени Марчева го контрира, че дори в този момент има трибуна да изкаже позицията на управляващите.

Той уточни, че на него не му харесвало, че медиите не отразяват мнението на обикновените и тихите хора, които били доволни от управлението. Много повече са хората, които не подкрепят протеста, каза още Будинов.

Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставкаЕдин мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за 2-3 дни, и Борисов ще подаде оставка. Т…Aug 1 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!