Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху Закона за подземните богатства

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Народното събрание отхвърли ветото на президента Румен Радев върху част от текстовете в Закона за подземните богатства. Със 133 гласа „за” депутатите приеха повторно промените в закона.

Стъки обяви президента Радев за „мутра“ и предупреди Хаджигенов: Съветвам ОтровЕния адвокат, да не се появява на Румънското посолствоНовият лидер на контрапротеста след статиста Георги Флоров ММА боецът Станислав Недков-Стъки написа …Aug 31 2020vijti.com

Припомняме, че точно преди лятната ваканция на депутатите държавният глада наложи вето върху закона и го върна за повторно обсъждане.

Той изрази несъгласие с отделни разпоредби относно концесиите за добив на подземни богатства, като използване на ресурси на трети лица, разширяване на правата на концесионерите, удължаване на срока на концесията и създаване на рискове за околната среда и здравето на хората.

Източник: trafficnews

Бивш командир на президента: Радев, иди си!Константин Корадов, началник щаб на авиополка в Равнец излезе с много остра позиция за президента Ру…Aug 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!