Деница от „Ергенът“ се тунингова след риалитито – ето как изглежда днес (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-скромните и симпатични участнички в “ Ергенът “ отпадна буквално на крачка от голямата победа. Тя успя да спечели симпатиите на зрителите и Виктор не с провокативно поведение и натрапчивост, а със своите деликатност и интелект.

Става дума за Деница Дишкова , която бе една от малкото различни дами, които се бореха за сърцето на най-желания роден ерген. Самостоятелна, с професионално развитие, доста скромна и фина в действията и думите си. Тя обаче отпадна на крачка от финала и трудно успя да прикрие негативните си емоции.

Александра и Виктория от „Ергенът“ се съдятBoйнaтa мeждy yчacтничĸитe в „Epгeнът“ пpoдължaвa и cлeд приключването на снимките на предаването. М…May 16 2022vijti.com

Ергенът и Деница

По време на участието си в шоуто обаче, зрителите постоянно коментираха, че Деница съвсем не изглежда на 34, колкото пише на визитката ѝ. Дори нещо повече – появиха се спекулации, че блондинката всъщност е на 40 и подобно на Гергана Стаменова крие истинската си възраст.

Тези коментари явно са засегнали нежната Деница, защото по време на гостуването си в шоуто на Николаос Цитиридис тя бе доста променена . Сред корекциите, които тя е направила, ясно се виждат хиалурон в устните, запълване на мимическите бръчки между веждите, както и променена форма на самите вежди. Убедете се сами:

Деница Ергенът тунинг

Деница Дишкова корекции

Деница Ергенът корекции

Деница Дишкова Ергенът

Снимки: Инстаграм

Страшен удар по Виктория и Дениз от „Ергенът“ (Снимки): Популярността си има своите тъмни страни. В това се убедиха „на живо“ две от участничките в хитовот…May 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!