Деница от „Ергенът“ е неузнаваема на тези снимки – какво крие? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-симпатичните участнички в риалитито “ Ергенът “ безспорно е Деница Дишкова . И макар да не разчита на скандално поведение и да не прилага трикчетата на Бонбонова и другите, тя успя да спечели вниманието на Виктор Стоянов още в първия епизод на риалитито, получавайки „Роза от пръв поглед”.

И определено има защо – Деница има добри обноски, образование, стабилна работа, която други участнички дори не успяха да „разшифроват” и не разчита на мъж, който да подсигурява живота ѝ.

Мнозина фенове на шоуто споделиха своите подозрения, че Деница е втората дама, която крие истинската си възраст . Първата „разкрита” бе Гергана. Снимките в социалните ѝ мрежи също са доста обработени и съвсем променят лицето на Деница – от контура на лицето до формата на веждите.

Деница Дишкова

„Харесвам я, обаче мисля, че тази дама е около 40-годишна, ако не и малко повече. Не разбирам защо им променят годините, когато е явно.” коментират хората.

Деница Ергенът

Деница Ергенът Инстаграм

А вие как мислите – крие ли Деница нещо наистина?

Иво Сиромахов за Ергенът: Още се треса от нерви„Аз не гледам „Ергенът“ и никога не съм го гледал. Според мен такива предавания са обида за интелиге…Mar 31 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!