Дениз Хайрула чукна 28 с луд купон в компанията на „Ергенките“ – ето как я изненадаха (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С луд купон отпразнува 28-мия си рожден ден плеймейтката Дениз Хайрула, която бе една от финалистките в хитовото риалити „Ергенът“. Естествено, на купона присъстваха най-верните й дружки – победителката в „Ергенът“ Виктория Капитонова, Люси, Габриела и други верни другарки на рожденичката. От партито липсва само Благовеста Бонбонова. Мацката, която стана популярна с изразяването на своите емоции, е на море и не успява да бъде до Дениз.

Дениз рожден ден

Ергенките събират погледите на цялото заведение. Мадамите са издокарани в стилни, но секси рокли, които веднага приковават вниманието към тях. Дамите от шоуто изненадват добрата си приятелка от риалити формата със специален подарък. Ергенките й подаряват торта с нейна снимка. Мацките купонясват в изискано столично заведение. По-късно партито се мести на по-шумно място.

Хайрула рожден ден

Хайрула получи и втора торта. На нея е отправено любовно послание. „Дениз, обичам те“, пише върху сладкото изделие.

Дениз Хайрула торта

торта Хайрула

Плеймейтката и участничка в „Ергенът“ уточни, че подаръкът не е от гадже, а от неин фен. В момента Дениз няма мъж, както се твърди. Мацката все още търси принца на бял кон.

„Пожелавам си през следващата година от своя живот да срещна истинската и споделена любов“, казва Дениз.

Вече е официално! Ето го „Ергенът 2“ на България – красив романтик (Снимки): Вече е официално! След куп спекулации относно личността на новия „Ерген“ във втори сезон на риалити…Aug 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!