Дениз Хайрула: Ако Слави ми предложи ще бъда негова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Около предстартовата треска на новия сезон на „Ергенът“ все повече информация излиза от дамите, участвали в предишния такъв. Едно от момичетата достигнали до финал, разказа за себе си не само в това шоу, но и в конкурси, в които се е докосвала до известни мъже и се е снимала с тях.

В клюките винаги има нещо вярно, сподели топ участничката от първи сезон на романтичното риалити Дениз Хайрула. За да го пишат значи са подучули нещо, но много се украсява.

Примерно съм се появила с някой мъж, например Слави, където съм участвала в предавания и веднага тръгват клюки. С него не съм имала нищо общо, били сме близо в смисъл, че ми е бил жури.

Ако Слави ми предложи пред всички да му гостувам в дома му, ще приема. Ако имам нещо с него искам да се знае от всички, а не тайно.

Красивата дама разказа и за бурните отношенията с останалите участнички по време на снимките, но тя неведнъж е казвала, че това е вече минало и сега са в добри отношения, дори и с Александра.

Дъщерята на Лияна – Дениз се обезобрази с пластики. Потресаващи СНИМКИ:Странно нещо са инфлуенсърите в България. Вместо да търсят някаква уникалност, те се превръщат в коп…Aug 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!