Девойка запали цигара в градския транспорт, а за маска да не говорим! – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млада девойка бе заснета да пуши в градския транспорт в София. Това става ясно от публикация в социалната мрежа. На кадрите се вижда момичето е заедно с нейна приятелка, като и двете не носят предпазни маски. Нарушението е в трамвай номер 6.

Започнаха масови проверки за маски в градския транспорт на София Започнаха масовите проверки за носене на маски в градския транспорт на София. Глоби очакват пътниц…May 11 2020vijti.com

Очаквано под поста във Фейсбук заваляха критики към момичетата, а и към автора на видеото.

„Що не и врътна 2,3 шамара ами седиш и снимаш? Ако бях аз, с удоволствие щях да и загрея вратлето, Ще пътувам аз със сина ми и ще ми го трови… Ох леле“, пише Десислава.

„Радвам се, че не всички млади хора са толкова нагли и безочливи!!! Жалко за нас, ако това е бъдещето.“ отбелязва Катя.

Мъжът, заснел видеото, се аргументира и отговаря на коменатарите по негов адрес.

„Смятам, че цяла България има право да види това видео. Не смятам да се обяснявам на никой моралист от групата, наистина трябва да знаят хората какво се случва по улиците в днешна София. Това е по-важно от каквото и да било. А тези двете, ха-те ще се видят , не съм аз човекът, който трябва да раздава справедливост по улиците не сим възпитател, учител, или квото и да било, нито имам право да се саморазправям с две дрисли в трамвая, да ме зяпат хората и да не знаят за какво става дума. Не, мерси, не съм циркаджия“, пише Трайчо Костов.

ВИДЕО >>> ТУК

Димитър Недев: Вдигаме таксата на платените паркинги, за да ползвате градския транспорт По този начин ще помогнем на бизнеса и екологията в града, обясни заместник-кметът на РусеВидео: Ки…Sep 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!