Двойничка на Глория побърка журито в „Гласът на България“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Луда фенка на певицата Глория се яви на кастингите „На тъмно“ в „Гласът на България“. С изпълнението си на нейно парче, тя накара Галена да се обърне и да я пожелае в своя отбор и не само, дори я покани да седне на стола й, докато тя показва своята имитация. Мария Митева е добра имитаторка на фолк иконата и успя дори за момент да заблуди журито, но за учудване не и Иван Лечев.

Мария има изключителна бленда. Такъв тембър мога да сравня само с гласа на Глория. Варвам, че тя може да изпее много хубави песни, коментира Галена изпълнението й.

Още от дете слушам Глория и се вълнувам от изпълненията й, сподели Мария пред Цитиридис.

Той провери съответно до колко й е любимка, като й зададе редица въпроси, свързани с живота и творчеството на певицата и не остана разочарован.

За работата си Мария сподели, че изпълнява всички желания на клиентите си, но отбягва пошли песни. Дори на едно от последните си участия е получила солиден бакшиш за да не изпълни „Васко Жабата“. Предстои да видим как се справя с парчета, които са извън стила й, тъй като сподели с Николаос Цитиридис, че нито слуша нито изпълнява рок, метъл.

След последните корекции: Зрители не разпознаха Алекс Богданска, взеха я за Глория (Снимки) Зрителите, които не бяха виждали моделката Алекс Богданска отдавна, останаха изненадани от външния …Oct 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!