Двете големи чудеса в живота на Стаси Цалова – променят я завинаги!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Станислава Цалова е едно от най-популярните лица на бТВ. Компетентният и същевременно позитивен начин, по който ни представя прогнозата за времето, я превърна във всеобща любимка на зрителите.

Освен, че е веща по въпросите с времето, Стаси показва и завидна обща култура и усет към естетиката. В това сме имали възможност да се убедим неведнъж по време на живите предавания в студиото на сутрешния блок.

Едва ли обаче знаете, че чаровната синоптичка вярва в чудеса !

Това призна самата тя в ефира на предаването „120 минути“. „Любимата ми българска дума е чудо – призна Стаси пред водещия Светослав Иванов. – Убедена съм, че чудесата са навсякъде около нас.“ Цалова разкри и своите лични истории, свързани със свръхестественото. „Първото голямо чудо в моя живот беше моментът, в който моята майка оздравя след като никой не вярваше, че това е възможно – сподели Станислава. – Второто чудо беше раждането на първото ми дете, което дълго беше чакано.“

Стаси Цалова 120 минути

Снимка бТВ

Цалова призна, че нейната детска мечта не е била свързана със сегашната кариера, която я прави известна. Искала да стане пилот или…Ватман! Сега Стаси е силно отдадена на зеленета идея, която е призвана да спаси планетата от климатичните промени.

Цалова предупреди, че ни очакват промени във времето, които няма как да бъдат предварително прогнозирани и ако искаме да помогнем на Земята, трябва да започнем да го правим сега.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!