Тежкият пътен инцидент е станал в района на „Момина кула“

Двама души – младите момичета от Саточвенското село Вълкосел на 21 и Хаджидимовското село Абланица на 15 години загинаха при тежка катастрофа тази сутрин на пътя Банско-Гоце Делчев. Тежкият пътен инцидент, при който има и трима ранени, е станал малко след 9 ч. в района на „Момина кула“.

Единия от които е шофьорката младата 23 годишна Исабел от с. Вълкосел, която е в тежко състояние, със счупен таз и множество наранявания. В Гоце Делчев се борят за живота й.

„По първоначална информация са се сблъскали два леки автомобила, в резултат на което двама души са загинали и трима са транспортирани за оказване на медицинска помощ. Движението в района се регулира от полицейските служители на място. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства свързани с инцидента продължава“, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

Обвиняемият за катастрофата на Милен Цветков твърдял, че се е надрусал с хранителни добавкиКристиан Николов, който причини катастрофата с Милен Цветков, довела до смъртта на журналиста, е твъ…Oct 6 2020vijti.com