Двама служители на полицията починаха един след друг в Пловдив – на 43 и 47 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кошмар в Пловдив – двама служители на полицията починаха един след друг. Това са 47-годишният Петър Богунски от „Магистрална полиция“ и негова колежка на 43 години от сектор „Видеонаблюдение“, съобщава „Флагман“. Богунски е издъхнал от инфаркт навръх рождения си ден.

„Трагедията е голяма, тъй като 9-годишната му дъщеричка остава пълен сирак. Ще организираме кампания за подкрепа на детето“, посочи шефът на ОД на МВР старши комисар Йордан Рогачев пред GLAS.bg.

Съпругата на Богунски – Виолета Стоянова, е една от жертвите на тежката катастрофа с 4 жертви на бул. „Руски“, станала през ноември 2016 г. След смъртта й полицаят сам се е грижел за дъщеричката им. Погребението му е днес, а утре е на колежката му.

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС. Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните критични гласове на малкото останали журналисти,  ще чуеш първите гневни викове на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава удобни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. 

Убиха учен , направил открития за коронавирусаИзследовател, направил „много значими открития за коронавируса”, беше убит в жилището си от негов по…May 7 2020vijti.com

PETEL.BG 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!