Даниел Петканов си купи нов Шевролет Курвет, свалял мацките от раз / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Даниел Петканов го е ударил на живот и бройкаджийство или поне това иска да демонстрира. Лудия репортер се държи като отвързан и не спира да се хвали в социалните мрежи с какви жени си общува, коя е заговорил, на коя е взел инстаграма и да се снима с клонинги на бившата си жена Александра Богданска. Очевадно е, че зевзекът си пада по доста високи жени, моделска визия и ръст над 1,80 см – това си личи от фотосите, които споделя с различни жени, които се опитва да свали, но без успех, поне за момента. Даниел иска да впечатлява повече жените и заради това реши да си купи нова кола – пичеловка.

Даниел Петканов с първи думи за Алекс след развода – ето причината да се разделят: За разлика от бурните скандали с цел пиар преди, разводът на семейство Петканови мина почти тихомъ…May 17 2022vijti.com

„Пряк път към спалнята“ – написа преди минути прясно разведеният левент и пусна кадър с новото си возило, което е „Шевролет Курвет“ 1LT Stingray. Водещият на „България търси талант“ си признава, че се надява да впечатлява жените с новото си жълто возило. Част от последователите на Лудия репортер го поздравяват за покупката, а друго го хулят, че се излага и пада много ниско.

Автоломилът е бензин, автоматик, 6. 2-литров V8 двигател, прикрепен към 6-степенна автоматична скоростна кутия. Хромирани алуминиеви джанти 18-инчови отпред и 19-инчови задни. Има всички възможни екстри и струва точно 110 000 лева, но от автокъщата са напрвили отстъпка за Петканов и я е взел за точно 100 бона, твърди Лупа.

Припомняме, че преди дни Дани инфлуенсърстваше в Италия, където не пропусна да пофлиртува с девойка, за която твърди, че засича случайно цели два пъти в един и същи ден. „Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!“, написа той в социалната мрежа и публикува два различни кадъра с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа испанката Росио, популярна модна дизайнерка в родината си. Феновете на лудия репортер също отбелязаха, че тя досущ прилича на бившата му.

Новата кола на лудия репортер Даниел Петканов

Шевролет Курвет 1LT Stingray

Даниел Петканов публикува снимка на Алекс как се пече без дрехи Семейство Петканови продължават с провокациите в социалните мрежи, с които целят единствено привлич…Aug 2 2021vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!