Гълъбина от „Ергенът“ развърза език след отпадането – ето какво сподели за пияната Християна и задкулисните игри:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още в първия епизод на “ Ергенът 3″ станахме свидетели на първата изгонена участничка. Вярно, чувството да си тръгнеш още на първата вечер никак не е приятно, особено пък ако се касае за романтично шоу, рекламирано, че нещата се случват по симпатия, а не че си загубил в дадена игра.

Затова никак не е за чудене, че Гълъбина , която напусна шоуто още веднага засипа Алек Младенов както и самата продукция с тежки слова в  подкаст в Ютюб.

И поднесе на зрителите някои доста пикантни подробности. Макар престоят  й в имението да бе много кратък.

Гълъбина Ергенът интервю

Пред водещите тя обясни, че влизането в шоуто, в което Алек я посрещна е била доста по интересна и продължителна. Зрителите не видели всичко от срещата между тях.  Когато попитаха мацката дали ергенът е напълно натурален или играе по сценарий, тя първо замълча. Но после отвърна,  че усетила някакво напрежение в него и притеснение и не може да си спомни дали е бил напълно естествен. Но не пропусна да подчертае, че се усещало голямо напрежение.

Гълъбина

Гълъбина направи опит да зашити напилата се като казак психоложка.Като каза, че дамата била прекалено чувствителна и  двете си допаднали. Призна още, че не видяла как тръгнал конфликта на Христана с Теа, а враждата пламнала по време на купона защото и двете претендирали за кралици на партито.

Християна Ергенът пияна

Иначе за себе си отпадналата мома каза, че е добронамерен човек и отличен балансьор. Това обаче било забелязано от продуцентите, които решили, че в шоу като „Ергенът” нямат нужда от момиче като нея. Смятали, че тя ще помирява участничките и ще потушава скандалите. А форматът се следи от публиката точно заради кавгите между тях.

Гълъбина интервю

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!