ГРЪМ В РАЯ: Радина и Деян се разделиха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили още миналата година тихомълком. Звездната двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят, твърди Intrigi.bg.

„Радина не желае да се вдига все още медиен шум около раздялата заради двете им деца. Иска първо да свикнат с мисълта и да се адаптират към новата ситуация“, разказват нейни близки.

Двамата от години имат проблеми, като още в зората на връзката им стана ясно, че Донков й посяга. Лично брат й е подавал сигнали до полицията за физически тормоз над сестра си.

Не домашно насилие обаче е причина за раздялата, а изневяра от страна на Донков. Актрисата отдавна го подозирала във връзка с колежка от Народния театър, докато накрая самият Донков си признал.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, но редовно прекарва време в общия им дом в столицата, тъй като се грижи а децата. Сега е силен сезон за Радина и почти денонощно е на репетиции и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма възможност, поемат бабите.

За крах в отношенията между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в социалните мрежи, където от близо годината двамата нямат общи снимки.

Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. С актьора имаха дълга 13-годишна връзка, но така и не сключиха брак. Преди време символично си размениха брачни халки, но към момента Кърджилова е свалила своята.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!