Готвят се за новия сезон на „Бригада нов дом“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече се подготвя новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни предавания в родния ефир „Бригада нов дом“. Редом до дългогодишната водеща Мария Силвестър отново застава бригадата на Калин Евтимов, който втори сезон ще прави и невъзможното да даде щастие и уют на нуждаещи се семейства.

Зад гърба му разбира се са познатите лица, позитивните и работливи Иван, Симеон, Митко, чичо Евтим, Ивайло.

Мария Силвестър е емблематичен водещ на предаването през всичките му сезони досега. Тя запретва ръкави и се включва безрезервно във всяка кауза и всеки ремонт.
„Всеки един от героите в Бригада Нов Дом, независимо от кой сезон, заслужава адмирации. Понякога ние си мислим, че правим добро на тях, а в същото време те ни дават много по-голям урок за това как да бъдем силни.” – споделя Мария.

„Предаването Бригада Нов Дом е изключително голямо предизвикателство за всички нас, но сме готови да се включим заради каузата и възможността да донесем щастие на хората в нужда.“ – казва Ивайло.

Както винаги това, което правят буди възхищение у зрителите и те са нетърпеливи за старта на сезона.

Браво ! Правят чудеса и хората щастливи.Но дано в следващият сезон на истина да бъдат избрани семейства в нужда,а не с връзки,както тези със скъпите кучета и бардака у дома от мързел…

Поздравления за Бригада Нов Дом. Очаквам ви с нетърпение!

Вълшебници които носят радост и усмивки на много хора! Бъдете здрави и щастливи!

Респект и уважение към Вас Добри Хора от Бригада Нов Дом! Раздавайте Доброта, тя е безплатна! Бъдете много здрави, весели, щастливи и много успехи във всичко!

Момчета, прекрасни сте! С Мария се допълвате на 100 процента, и ни карате да се гордеем с Вас! Благодаря Ви!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!