Господ не може да е навсякъде и затова е създал майката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази поговорка вдъхновява милиони души по света. Но нима не е вярна? Нима Бог наистина не е дарил всяка майка с особен дар и мисия? Работата на майката често е определяна като най-трудната на света. За всеки от нас майката е място на сила и безопасност, защот тя ни спасява от много проблеми още преди те да се появят на хоризонта. Майката никога не с еоплаква от своите проблеми и винаги е готова да ви изслуша.

Медицинска сестра майка на 4-ма сина, умираща от коронавирус написа предсмъртното си писмо: Аз съм тук, те-вкъщи Никой от умиращите с коронавирус няма възможност да бъде изпратен от деца, братя и сестри в Италия…Apr 9 2020vijti.com

Любовта на майката е нещо, което не може да се опише с думи.

Състои се от дълбока преданост, саможертва и болка. Тя е безкрайна, безкористна и всеобхватна, и нищо не може да я унищожи. Майчината любов към нейното дете е най-чистата. Тя не изисква думи, защото при всеки майчин акт, жест и дъх се усеща, че това е наистина истинска любов.

Този човек ти е дал живот и те обича безусловно. Любовта на майката е безценна и винаги ще съществува. Нейните грижа и топлина са като красива роза, на която не е съдено да изсъхне.

Майките са с нас не само в радостните дни, но и в най-тъжните, най-неудачните и тежки; те са до нас, за да ни избършат сълзите и да ни накарат да се усмихнем.

Нищо не може да замени майчината прегръдка. Вече съм на достатъчно много години, но все още продължавам да се вкопчвам в мама и тя ме прегръща така, сякаш пак съм малкото и крехко момиче, което бях преди.

Тя винаги е до мен, за да ми дава съвети и да ме подкрепя. Нейната храна е най-вкусна. Дори с рецептите на майка ми, не мога да готвя по начина, по който тя го прави. Тази невероятна жена е перфектна по всякакъв начин (дори въпреки някои недостатъци) и не мога да опиша колко съм щастлива, че тя е моя майка.

Благодаря ви, майки, че винаги поставяте семейството си на първо място и се грижите децата да имат всичко необходимо. Но, моля ви, не забравяйте за себе си.

Вие сте най-важната ценност на вашите близки хора. Винаги помнете колко сте красиви, мили, искрени и специални. И дори да ви благодарим по хиляди пъти на ден, това все още няма да е достатъчно.

Майката на 17-годишния ученик с коронавирус: От 1-и април синът ми е под карантина, взели сме всички мерки!Детето се самоизолирало на първия етаж на къщата и нямало прояви на симптоми Майката на 17-годишния…Apr 6 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!