ГОРЧИВО! Максим Ешкенази сключи брак с Ина Гачева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата дама се разведе заради любовта им, станаха родители на момченце

Честито на световноизвестния диригент Максим Ешкенази! Само преди ден той сключи брак с Ина Гачева. Вълна от поздравления заля популярния в цял свят музикант.

35-годишната Ина и 14 години по-възрастният от нея Максим вече са родители на момченце. От първия си брак красавицата има две момчета, а с бащата се разведе, след като се залюби с диригента.

За любовта няма граници
За любовта няма граници

Максим никога досега не е демонстрирал близки отношения с жена, въпреки че от години се говори, че много дами се стремят да го обвържат в брак. Е, красивата икономистка Ина успя да изпревари всички останали. Диригентът има дъщеря от друга връзка, която е голяма и най-вероятно тя го е направила дядо, по думите на самия Максим в „На кафе“ пред Гала.

Двамата вече не се крият
Двамата вече не се крият

„Да, много е забавно. Малкият ми син Хари е на година и три месеца, а вече е вуйчо“, пошегува се Ешкенази. За внука си той сподели още, че е много музикален, точно като останалите от фамилията.

Началото на връзката на Максим с Ина бе хваната от будното папарашко око на вестника. В крачка двамата се разхождаха, а красавицата бе с наедряло коремче, най-вероятно вече бременна. От снимките им тогава и разговор с таткото се разбра, че Ина е в процес на раздяла с дългогодишния си партньор, от когото има две момчета.

Звездна кухня с Мила и Толик

„Няма да коментирам личния си живот“, каза тогава Ешкенази, като не отрече, нито потвърди за това дали се задава, или не бебе на хоризонта за него и приятелката му.

Вече са официално семейство
Вече са официално семейство

Досега Максим Ешкенази никога не е представял официална жена до себе си, с изключение на дъщеря си. За първи път в публичното пространство той се появи с Ина и на други места.

Със съществуването й в живота на талантливия диригент се слага край на дългогодишния слух, че между него и партньорката му на сцената – Михаела Филева, има нещо повече от приятелство. Породената клюка тръгна от страниците на двамата в нета, в които непрекъснато си изпращат сърчица и си пишат мили съобщения. Самата Филева обаче опроверга слуховете и обясни, че обича гаджето си и дори вече е сгодена.

Личният живот на Максим от години е тайнствен. Знае се само, че пилотира самолети и събира пушки. Преди време бе споделил, че си търси жена, която да може да мие чинии и да готви, тъй като във всичките му връзки домакинската работа се вършела от него самия. Е, дано я е намерил.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!