Горски инспектор загина на място пометен от камион при Земен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Товарен автомобил помете 38 –годишен мъж и го уби на място, съобщиха осведомени. Трагедията е станала тази сутрин между село Жабляно и град Земен. Камионът е блъснал Иво Лазов, горски инспектор от РУГ Кюстендил, който бил отцепка при рязане на надвиснали над пътя дървета.

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа по пътя за „Маказа“: точно на мястото на катастрофата с МестанОт Областната дирекция на полицията потвърдиха новината за инцидента, станал тази сутрин около 7 час…Oct 25 2019vijti.com

На място е имало и полицейска кола като камионът се ударил и в патрулката и се обърнал на пътя. На косъм се отървал полицай, който контролирал движението на пътя.

Шефът на РУГ Кюстендил е пристигнал на  мястото на инцидента , криминалисти са извършили оглед . Уточняват се причините за тежкия инцидент, при който  водачът на камиона е изпуснал управлението и е  помел горския и се е обърнал в дерето .

Загиналият е от Брезник, женен е и има дете.

Източник: struma

Жена е загинала в катастрофата на „Тракия“, мъж е тежко ранен, 9 са ранениЖена е загинала в адската катастрофа на магистрала „Тракия“ тази сутрин. Тя била с тежки травми, нес…Oct 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!