Гонят проф. Георги Близнашки от Софийския университет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изненадваща онлайн петиция за незабавното отстраняване на бившия служебен премиер проф. Георги Близнашки организираха негови възпитаници и колеги-юристи. От няколко дни преподавателят по право в Алма матер не бил на себе си от нерви заради искането да бъде изхвърлен от факултета, където подготвя бъдещите си колеги вече няколко десетилетия, научи Lupa.bg.

Близнашки съсипа президента: Радев се оказа вълк в овча кожа, тръгна срещу държавата сиБившият служебен премиер и експерт по конституционно право проф. Георги Близнашки отправи остри крит…May 18 2020vijti.com

Над 500 са вече подписите в подкрепа Близнашки да бъде отстранен, като основният мотив е неприемливото му поведение. От „Комитет за прочистване на Юридическия факултат“ обаче разкриват, че професорът по конституционно право си позволявал и сексистко държание и пишел шестици само на младите засукани студентки.

„Отдавна в ЮФ на СУ е известно безобразното поведение на проф. Георги Близнашки, но никой не предприема мерки срещу него. На лекции почти не преподава, а през останалото време злослови по адрес на политици, юристи, организации и др. Изказванята му са меко казано скандални, което може да се потвърди от всеки присъствал на тези лекции. Безочието на проф.

Близнашки стига до там, че той обижда и вече починали хора, включително доц. Кристиан Таков („онова доцентче с големите уши“). Изпитите по конституционно право са пародийни, като професорът е известен с това, че пише шестици само поради факта, че изпитваният е от женски пол. Крайно време е да се предприемат мерки, за да не петни проф. Близнашки името на Юридическия факултет“, призовават авторите на петицията.

И споделят част от цветистите му изрази към студентите по време на лекции.

„Това е моят университет!“
„Като оная песен… „Чеки малко бе“. Ъпсурт!“
„Въобще не ме споменават… Само че аз съм жив и ще ги надживея!“
„Георги Близнашки е баща на Конституцията!“
„Довечера няма да правя класическа лекция, а ще се забавлявам с тях“
„Овладяхме световната култура и хванахме Африка за….“
„Лека му пръст… всъщност тежка му пръст, не заслужава“
„Аз отивам при тях… спокойно, нали и вие утре ще гушнете букета“
„Тоя Семов.. изпадна в истерия. Абе, удари му два шамара и да се помни!“
„Отидох в 1 курс да вкарам УКУ да не могат ония от ОТП да ги… умират!“
„Добре че почнаха да измират… само биологията ще спаси България!“.
„Нямам изгубен ден… дори и след секс сядам и работя“

Мартин Карбовски: Запитвали ли сте се защо плюят Радев!? Президентът, който не поиска да стане политик!Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Отчаяни от непроменимия си имидж на комун…Jul 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!