Голяма чистка в „На кафе“ – изгониха панелистите, ще остане ли Гала? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-популярните предавания в родния ефир, сутрешното шоу по Нова ТВ “ На кафе “, започва новия сезон с голяма чистка . Първият епизод е насрочен за 6 септември, но в предаването не са останали никои от старите лица, освен водещата.

Гала панелисти

Гала ще бъде в компанията на нови панелисти в лицето на Милица Гладнишка и Ромина Тасевска.

От старите остава само Илиян Любомиров, който ще влезе в нова роля в предаването, пише Лупа.бг. Половинката на Петя Дикова работеше за продукцията на Нова телевизия преди две години, но явно е успял да си уреди завръщане на бял кон.

На кафе нови панелисти

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу. Съдбата на Андреа Банда Банда все още е под въпрос, но твърде вероятно е и тя да изгърми. Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в напреднала бременност и няма да се показват на малкия екран поне до края на годината и са приключили с работата си в „На кафе“.

Игрите на любовта в Нова: Щерката на Гала смая всички с признания за сина на Джуджи (СНИМКА)Дъщерята на Гала Мари изуми почитателите си с признания за любовта си към сина на Джуджи – Константи…Aug 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!