Голяма трагедия сполетя семейството на Мануела Малеева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трагедия сполетя семейството на една от най-добрите ни тенисистки – Мануела Малеева. Почина нейният баща Георги Малеев. Тъжната новина беше оповестена от самата Малеева в социалната мрежа Facebook.

Трагедията в Русе: Мокър път и бясна скорост затриха абитуриентка и рожденикТехни познати са станали свидетели на катастрофата Абитуриентка и рожденик от русенското село Тръсте…May 17 2021vijti.com

„Сбогом най-миличък татко. Толкова много ще ни липсваш! Толкова много те обичам!“, написа тя.  С него се сбогува и съпругата му Юлия Берберян.

„Днес почина бащата на моите деца – човекът, заради когото се скарах с майка ми и баща ми, те ми простиха, а аз споделих с него 58 години. Никога не срещнах втори такъв човек. Почивай в мир!“, сподели тя в социалната мрежа.

Георги Малеев е един от легендарните български баскетболисти. Играл е в ЦСКА. Бил е и национален състезател на най-силните ни отбори. Във върха на кариерата си се запознава със съпругата си Юлия, която също е тенисистка.

След края на спортната си кариера той е уважаван преподавател във ВМЕИ „В. И. Ленин“, днес Технически университет в София. Той преподаваше по „Силова електроника“.

Източник: glasnews

ТРАГЕДИЯ: Хладилник уби 6-годишно детеХладилник уби 6-годишно дете в козлодуйското село Крива бара. Трупът на малката Димка е намерен до д…Jun 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!