Гого от „Игри на волята“ е обвързан, но не с жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той е на 25 години и е от Сливен. Шампион по калистеника. Най-голямо постижение – единственият българин, след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior.

Хобита и интереси: Пътуване към неизвестното и адреналина – движението е в ядрото на живота.

Винаги е искал: Да се чувства в настоящето, изживявайки всеки момент с изобилие.

Мото: “Ако вярвяш достатъчно силно, създаваш невъзможното!“.

Пред своите последователи в Инстаграм Гого от „Игри на волята“ говори по малко за участието си в състезанието, за живота в Саудитска Арабия, за любимия спорт и любимата… жена!

Всъщност Гого беше попитан дали е обвързан, а той даде положителен отговор. Тя се казва Барбара и е… лост за набирания! „Така наричаме лоста в калистениката“, пошегува се той.

Извън шегите обаче Гого разкри, че се е записал за участие в шоуто случайно и заради приятел. Самият той не гледал много „Игри на волята“ и всички тези стратегии и коалиции били нещо ново за него. Фитнес инструкторът признава, че разбрал, че съществува такова нещо, което той нарича „социална игра“, чак с влизането си в шоуто.

Източник: plovdiv24

Обвързани ли са тези две участнички в „Ергенът“ / СНИМКИГолям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът. За част от тях се твърди, ч…Feb 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!