Гнусно: „Тая нощ те сънувах“ – учител сваля деца в Пловдив / СКАНДАЛНИ СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Учителят по математика в елитната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий” в Пловдив Костадин Царев пише скандални съобщения във вайбър на свои ученички в 9-и и 10-и клас, съобщи възмутен родител на дете от школото.

„Тая нощ те сънувах”, „Мисли си само за мен” и в „Твоя живот единственото К съм аз” са само част от смущаващите чатове с няколко ученички, писани от телефона на Костадин Царев, които публикуваме. Не липсват и директни предложения за „три дни в Банско, спа, ала-бала”…

Случаят, който властите трябва да решат дали е педофилия, стига до ушите на директора на Хуманитарната гимназия Емил Начев, който си свършва работата и подава сигнал до МВР, започва разследване в Четвърто РПУ-Пловдив, но до момента няма индикации да има някакъв напредък.

Засега е ясно, че става дума за десетки ученички, които вече са разпитани. По грандиозния скандал за тази вечер в 18 ч. е насрочена родителска среща на няколко класа, защото Костадин Царев писал мръсотии с деца от различни паралелки.

Странно е и поведението на директора на ХГ „Св. св. Кирил и Методий”. Макар че първоначално подава сигнал до полицията, в последствие Емил Начев ни в клин, ни в ръкав изненадал родителите, че не виждал нищо притеснително в чата на своя учител с гимназистките.

Заради срамния скандал математикът е излязъл в неплатен отпуск до края на годината.

Родителят потвърди пред Lupa.bg, че гнусната история започва още преди 2-3 години. Според информацията репликите, разменяни във вайбър, са нищо пред откровенията, в които даскалът изпадал в инстаграм, където обаче петимният даскал блокирал профилите си.

Затова и психоложка от Детска педагогическа стая ще изиска от администраторите на социалната мрежа достъп до акаунтите на Костадин Царев, а там било „доста хард”.

Необяснима е ленивостта на органите на реда към математика, след като в гимназията всички знаят за друг случай от миналата година, при която млада колежка на Костадин напуснала, защото станала обект на негови щения, както се твърди.

По повод скандала пред регионалния Plovdiv24.bg директорът на гимназията Емил Начев заяви:

„Още преди няколко дни написах в образователната платформа, която ползваме учители, родители и ученици за кореспонденции, че г-н Костадин Царев си е депозирал заявление при нас за отпуска до края на годината. Организирали сме и среща-разговор по темата в понеделник, от 18.00 часа и всеки, който иска да научи нещо повече, ще има тази възможност“, каза директорът.

„Не искам повече да коментирам, оттук насетне нещата са ясни, има подадено заявление за отпуск. Не виждам нищо сензационно в това някой да е излязъл в отпуск. Писал съм на родителите, че ще търсим най-доброто решение за децата след това заявление.

А какви са неговите мотиви за заявлението, може да питате самия г-н Царев, защото няма да излязат лицеприятни неща, само това казвам“, добави директорът.

„Нека не говорим повече. Да, има вероятност да излязат скандални истории“, призна директорът.

След това Начев добави, че от миналата седмица с децата се работи усилено, откакто са излезли „някои неща“. „Каквото трябва сме предприели, обърнали сме се където трябва. Г-н Царев сам прецени, че му е нужно време да осмисли нещата“, добави директорът на Хуманитарната гимназия.

Репортер на регионалния сайт се свързал и с учителя по математика, но Костадин Царев отказа да коментира каквото и да е. Каза само,че е в неплатен отпуск и обеща да се свърже отново с нас след време, за да обясни ситуацията.

Двама ученици убиха учителка заради лоша оценкаДвама тийнейджъри от Айова са убили учителката си по испански в гимназията поради разочарование от л…Nov 4 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!