Глория с уникален пост и подкрепа към Камелия след скандала с Джокович

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандала с „Луда по тебе“ не спря да обикаля социалните мрежи вече повече от 2 дни. Доста „експерти“ дадоха своето мнение публично за това трябвало ли е или не да се пусне песента по време на мача на двамата титани в тениса Гришо и Джокович.

След които мач двамата тенесисти посетиха нощен клуб в които пя униланата Камелия на уше на Джокович хитовото парче! Имаше доста видеа как вчиски се забавляват в компанията на фолк дивата Камелия!

Един от подкрепящите Ками, се оказа не кой да е а иконата на поп фолка Глория! С пост тя изказа мнение и истинска подкрепа към колежката си! Ето какво написа:

„Браво Ками, който каквото и да говори, хейтва или коментира , да не забравяме, че сме на Балканите “ тази “ музика , ВИНАГИ ЩЕ СЕ ХАРЕСВА ! Никой никога не може да я забрани ! Джокович е поискал тази песен пред всички, че какво лошо има ? Защо е тази дребнавост и разделение ? Музиката има своите хитове вьв всеки жанр и стил .“

Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович„Извинете, г- н Джокович. Не разбирам защо точно днес трябваше да се развали компютърът ми, ще има м…Sep 19 2024vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!