Гледа деца и меси козунаци: Теодора от „Ергенът“ умее много неща, Гущерова я хвали – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова похвали своята приятелка Теодора от „Ергенът“, която се оказа, че умее доста неща. Брюнетката стана популярна с участието си в риалити шоуто, както и с това, че е студентка по право, но и гледа деца. В нета някои заподозряха, че Теодора е детегледачка на децата на Светлана Гущерова.

Информацията не е потвърдена, но е факт, че двете са близки приятелки. Именно Гущерова сподели фото на стори, на което виждаме два козунака. На снимката тя е тагнала Теодора и още едно момиче, а това означава, че вероятно и двете са месили празничните печива.

Instagram

„Най-вкусните домашни козунаци“, пише към кадъра Гущерова, а ние сме убедени, че са били такива. Явно Теодора и нейната приятелка са репитирали преди предстоящите празници. Козунакът е задължителна част от Великден, а както е видно мацките се справят чудесно.

19-годишната студентка по право иначе си гледа боразованието, инфлуенсърската кариера и не ѝ пука, че не е открила любовта в риалити предаване.

Наскоро Теди дори намекна, че вече е открила своята половинка, показвайки на стори луксозни подаръци и букет от рози. Брюнетката не споделя повече подробности за личния си живот, но пък се е отдала на луксозни преживявания. Отново на стори тя сподели, че е отседнала в 5-звезден хотел в унгарската столица Будапеща. Не стана ясно с кого е била там, но със сигурност е била в приятна компания.

Валерия от „Ергенът“ крие сватба? (Шок СНИМКИ)Валерия от „Ергенът“ е един от най-коментираните персонажи в риалити формата. Още от първите епизоди…Mar 23 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!