Гледат нагоре и виждат дъното! Нина и Боби Манекена с нова порция шедьоври / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В последния епизод на телевизионното предаване „Смени жената“ Пиленцата от Монако продължиха да „блестят“ с интелект. Нинчето нетърпеливо се опита да направи за новото си семейство една френска закуска за ВИП-ове, за да могат и те да се потопят в блясък, разкош и изисканост.

„Да си ВИП е привилегия, човек трябва да притежава качества, за да е ВИП“, допълни тя в речта си, с която се опита да смени правилата в новия дом.

Боби, известен като Боби Манекена, явно похапва доста в Кан и Монако, защото по нищо не пролича да е лице за подиуми. Е, неговата нова съпруга реши да го вкара в правия път с много тренировки на Гребната база в Пловдив, след които той едва оцеля.

Явно скоро няма да стигне до целта си да стане модел на Филип Плейн. Лоша реклама няма, така че Нина, Боби и техният псевдолукс само печелят от тази поява в национален ефир – колкото и нелепо да изглеждат.

Цяла България им се смее, но те си мислят, че тънат в лукс / СНИМКИСлед участието в предаването „Смени жената“ пиленцата от Монако отново станаха за смях, макар че те …Jun 9 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!