Гинка Станчева: Още не съм си платила парното от миналата година, дано не умра в мизерия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата ни актриса Гинка Станчева живее трудно и стои на студено в апартамента си в София. Това каза самата тя в емоционално интервю, публикувано в пенсионерския седмичник „Минаха години“.

Маските скоро ще ги забравим, но мизерията дълго време ще бъде наш спътник ИСКАМ ДА ЗНАМ Утре ГМР ще благоволи да се яви в Народното събрание и да даде отчет за предприетит…Apr 27 2020vijti.com

„Още не съм си платила от миналата година парното. Макар че аз пускам само един радиатор, и то много икономично. А то почти си е едно нищо. Стоя в дома си завита в одеяла, увита в шалове, с жилетки, за да се стопля.

Една приятелка ме пита: защо не си го пуснеш на три, да видиш как ще се затопли стаята. Да го пусна, ама после кой ще ми го плати?! Чета за велики артисти, които накрая са умрели в мизерия. Дано не стигна дотам“, проплаква Гинка Станчева, която днес е на достолепните 88 години.

„Хора, които ме срещат в градския транспорт и по улиците непрекъснато ме питат защо още нямам отпусната персонална пенсия. Аз и самата не знам защо, така че отговор на този въпрос нямам. Пенсията ми е малка, няма да ви казвам колко и какво, че направо е срамна работа“, уточнява актрисата.

4000 лв. пенсия за Петър Стоянов, докато другите пенсионери тънат в мизерия!Петър Стоянов има завидно висока пенсия, с която може да се похвали. Тя дори може да се сравни с евр…Jun 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!