Геро е притеснен за дъщеря си, направи тежка прогноза за България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежка прогноза за бъдещето на България направи Герасим Георгиев – Геро по Нова телевизия. Той заяви, че ще гласува на изборите, но не вижда нещо да се промени след това.

„Нищо няма да се оправи. Те ни лъжат, ние се правим, че им вярваме…”, коментира с дълбоко разочарование актьорът.

Водещият на „Като две капки вода” и „Скрита самоличност” призна, че не се чувства спокоен за бъдещето на дъщеря си в България, още повече, че тя се е насочила в артистичната област.

Геро призна, че като човек, който вижда всичко в този бранш, би ѝ казал да потърси друга кариера, но като родител може само да я подкрепи в това, което иска.

„Откраднаха ни шоуто, развалиха го и го опорочиха”, това каза актьорът за политиците. Той директно се обърна към тях от екрана. „Спрете се! Обогатихте се, облагородихте се. Сега направете нещо и за хората!“, призова Геро.

Актьорът намекна, че сага, когато навършва 50, се замисля дали да не участва по-активно в обществения живот. Той обаче изрично подчерта, че не иска да почват слухове и спекулации, че ще влиза в политиката и по-специално в някоя партия. Според него трябва да има много по-дълбока промяна изцяло в политическата система на страната ни./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!