Георги Харизанов: Познавам DJ Marten от 40 години – живее с тениса от дете, но не е длъжен да има чалга в плейлистата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Между другото, с DJ Marten Roberto се запознахме на тенис базата на Левски преди около 40 години. Тренирахме при Краси Янков, светла му памет, и четиримата с него, Марио и Дучо общо взето спяхме на кортовете. Та Марто живее с тениса от дете, пише във „Фейсбук“ политическият анализатор Георги Харизанов. 

„Но не живее с чалгата и не е длъжен да я има в плейлистата си. И това няма нужда да е някаква поза, снобизъм или бойкот на световна тенис звезда. Има ситуации, в които “на̀ ти тия пидисе льеа, пусни един поздрав за кума и компанията, оная на Цеца бавната” просто не е изпълнимо“, обяснява той.

Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович„Извинете, г- н Джокович. Не разбирам защо точно днес трябваше да се развали компютърът ми, ще има м…Sep 19 2024vijti.com

„Джокович е в правото си да я поиска, Мартен – в неговото си да я няма или да не желае да я цъкне набързо от ютуба“, пише още Харизанов.

„Мачът и целият ивент бяха прекрасни, а Новак получи чудесната възможност да се наслади на Камелия на живо. Всичко е наред“, обобщава той, успокоявайки нажежените обществени страсти по темата „Луда по тебе“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!