Георги и Фейгин от „Игри на волята“ са заедно, потвърдиха го с уникално ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Племената в „Игри на волята“ вече са две, а това за радост на Александра Фейгин й донесе така желаната близост с Георги. Двамата вече са в едно племе и именно фигуристката беше неотлъчно до него, докато плувецът се бореше със стомашен вирус на стопанството.

Оказва се обаче, че нещата продължават да са все така романтични и извън „Игри на волята“. Двамата качиха видео, с което накараха всички да забравят актуалните драми в шоуто.

„Важно е да спася ледената принцеса в тежък момент“, написа Георги под видеото, а всички са умилени от кадрите. С влюбени емоджита коментират Зори, Мани и Чакала.

Междувременно днес стана ясно, че Александра Фейгин зае второ място в кратката програма при жените на международния турнир по фигурно пързаляне „Денис Тен Мемориал“ в Алмати (Казахстан). Най-добрата българска състезателка получи за изпълнението си оценка от 50.11 точки, от които 26.10 за технически елементи и 24.01 за компоненти на програма.

ВИДЕО

Мощна вълна от неприязън заля Джаферович и Виктория след последния епизод на „Игри на волята“ (Снимки): Продължават зрителските нападки срещу отделни играчи в “ Игри на волята „, които с поведението си у…Oct 27 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!