Ген. Шивиков с видео обръщение: Елате всички на 2 септември, да отвоюваме свободата на България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Генерал Димитър Шивиков,  бивш командир на българския контингент в Афганистан, публикува видео обръщение, в което призова всички българи да отидат на протеста пред парламента на 2 септември от 8 часа.

Германски депутат: Искам да поздравя хората в България, които вече седмици излизат на улицата„Следя много внимателно процесите в България и се солидаризирам с българите, които защитават основни…Aug 29 2020vijti.com

Час по-късно започва първото заседание на Народното събрание след лятната ваканция и тогава се очаква ГЕРБ да депозира 120-те подписа, които са необходими за стартирането на процедура за промени в конституцията.

В триъгълника на властта същия ден се очаква голям национален протест под наслов „Велико народно въстание“, организиран от т. нар. Отровно трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

„Вече повече от 50 дни ние сме по площадите, за да търсим отговорност. За да поискаме ясно и категорично оставката на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и разпускането на Народното събрание“, заяви във видеото генералът.

Той обяви и че протестът ще продължи до момента на получаването на оставките. „Да отвоюваме свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското управление“, завърши изказването си ген. Шивиков.

Бен Крос завещава милиони на БългарияПопулярният британски актьор Бен Крос, който се предаде на рака на белия дроб след тежка битка на 18…Aug 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!