Генка Шикерова: Жената, на която разпространявате прекрасни снимки, раздава в момента последните хубави плажове за 20 години напред

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

14-дневната карантина за хората, които ще почиват в Гърция, е явно дискриминационна и най-вероятно ще отпадне. Но да знаете, че тези, които искат по принцип да си стоят тук имат по-голям проблем – това написа във Фейсбук журналистката Генка Шикерова.

Страшно пророчество на Ванга: Черно море ще се премести, идат огромни бедиЧерно море ще стигне до Шумен и градът ще стане пристанище. Това предсказание чула на младини от уст…Feb 10 2020vijti.com

Според Шикерова много по-страшно от карантината е подготвяното ново застрояване на българските плажове, което е подговено с раздаването на части от пясъчната ивица на определение лица. Ето нейните думи:

„Жената, на която разпространявате прекрасни снимки, раздава едни от последните хубави плажове на концесии за по 20 години. Това се случва в периода, в който държавата беше блокирана. Процедурата не беше спряна и плажовете ще отидат при точните хора. Тези, които криза не ги лови.
Част от плажовете най-вероятно ще бъдат застроени. Ще им боцнат любимите чадърчета на министърката, а дотогава може и изходни визи да ни въведат.
Така че, уважаеми скандализирани от 14-дневната карантина, да знаете, че когато всичко това мине, най- вероятно и тези, които сега си стоят тук, ще искат при вас в Гърция и това няма да ви хареса.
Защото ще искат плаж. Не строеж. Не чадър. Не шезлонг. Плаж.
Има по-голям проблем и той не е 14-дневната карантина.“

 

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС. Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните критични гласове на малкото останали журналисти,  ще чуеш под прозорците си първите разярени викове на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава удобни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е кратък. 

Коронавирус в България: скоро отново на работа и на училище, а през лятото даже на море? Скоро отново на работа и на училище, а през лятото даже на море? Въпреки коронавирус? Каквото и да…Apr 13 2020vijti.com

PETEL.BG 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!