Гаф – новото метро се развали (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новият метродиаметър, свързващ столичните квартали „Хаджи Димитър“ и „Горна баня“, шумно открит днес от кметицата Йорданка Фандъкова, претърпя 2 страхотни фала само за час. Малко след 19,00 часа е имало 2 аварии на подземната железница, сигнализираха читатели на Lupa.bg. 

ПОТРЕС! Малолетни пикли се нашмъркаха в метрото (ВИДЕО)No ExcerptJun 6 2020vijti.com

При първия вратите на мотрисата са се отворили при спирането й на перона, но не й автоматичните перила за предпазване на чакащите пътници. Суматохата се вижда и на кадри, заснети и публикувани от потребител на фейсбук.

При втория фал, само няколко минути по-късно, от другата страна на станцията пък влакът упорито отказва да потегли, въпреки мъката на машиниста. Не е ясно какво е породило техническите проблеми, но е факт, че днес пробно хиляди столичани се качиха на новите машини, за да се повозят гратис.

Проблеми констатираха и при слизането в подлеза на железницата за станция „Патриарх Евтимий“, където обозначения все още липсват. „За толкова отлагания и години – толкоз“, „Така е, като се краде“, „Оставка“ са само част от коментарите на ядосаните пътници. Други пък се подиграват на превода на станциите от новия лъч, където станция „Театрална“ на английски език е изписана… „Teatralna“.

„И аз като всички, отидох да видя как е метрото, след двайсет минутно чакане, независимо, че информационното таблото показваше, ту три, ту четири минути, накрая дойде мотрисата и тръгнахме и ха да се зарадваме на новата придобивка и на метро станции Патриарха, след трийсет минутно чакане, ни свалиха и мотрисата тръгна обратно“, разказва днешните си перипетии с метрото един от „гратисчиите“.

Таксиметрови шофьори излязоха на протест в СофияТаксиметрови шофьори излязоха на протест пред храм-паметник „Александър Невски“ в центъра на София, …Apr 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!