Гамизов: Борисов е помагал на други страни да съдят България, за да получи част от парите (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Адвокат изпраща до Теменужка Петкова документ, в който става ясно, че делото от Арбитражния съд в Женева, който реши, че българската Национална електрическа компания (НЕК) трябва да плати над половин милиард евро на руснаците, е изманипулирано.

Тя прави всичко въжможно този документ да не види бял свят. Този адвокат е починал 6 месеца по-късно. Това коментира енергийният експерт Стефан Гамизов с коментар в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

„Ако вие погледнете дали България печели арбитражни дела, това никога не се случва. Смятам, че това е бизнес за стотици милиони, който обогатява тези политици, които са на власт.

Това може да се случи по този начин – ела, осъди държавата за милиарди и ми дай част от тези милиарди, а пък аз ще направя всичко възможно, за да осъдиш България“, допълни той.

ВИДЕО >>>ТУК

Деница Сачева: Не разпознаваме Бойко Борисов като „настоящ политически лидер“ от доклада на САЩКатегорично не разпознаваме Бойко Борисов в словосъчетанието настоящ политически лидер Това заяви пр…Jun 6 2021vijti.com

 

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!