Гал Сасон: България тръгва нагоре от май следващата година

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знакът на България е Телец, а това значи, че от май 2023-а ще се случват хубави неща за страната, това заяви астрологът и кабалист Гал Сасон в предаването на Гала по Нова телевизия.

Той обясни, че това се определя от планетата Юпитер, която е дава тласък на разширяването и окрупняването.

Според астролога, движението на небесните тела означава по-добра енергия в семейството, в недвижимите имоти, както и  конкретно в едно направление, което е символ на България – производството на рози и розово масло. „За мен Розовата долина е сърцето на България“, коментира Сасон.

Астрологът каза също, че други планети определят за страната ни промяна в сферата на финансите, но също и на нематериалните ценности. Гал Сасон допълни, че за последно за българите подобни условия е имало в периода 1993-1995 година. Той подчерта, че идва период, в който българите трябва да са по-консервативни с парите.

Следващата година по китайския календар е на заека, а това означава късмет, мир, интелигентност и оцеляване, каза Гал Сасон. Той припомни, че преди време заешките крачета са се носили като щастлив талисман.

През 2023 всеки все едно ще има такъв талисман със себе си, заяви астрологът. „Щом китайският календар казва, че годината ще е късметлийска, значи ще е. Най-малкото защото китайците са около една четвърт от човечеството и вярват в това“, коментира Гал Сасон.

Обрат в bTV: Любима водеща сяда на стола на Биляна Гавазова в сутрешния блок / СНИМКИСлед като Биляна Гавазова напусна bTV, колегата ѝ Златимир Йочев носи целия товар на сутрешния блок …Nov 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!