Гала се хвана за главата-Бра голям срам с Андреа Банда в Кан-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Инфлуенсърката и панелистка на Гала в „На кафе“ Андреа Банда Банда имаше шанса да стъпи на червения килим на фестивала в Кан и това й донесе емоции в повече. Екстравантната Банда прекали с налудничавото си поведение, което прави лошо впечатление, вместо да привлича вниманието на холивудските знаменитости.

За съжаление Банда Банда не показа адекватно поведение за такива места и очевидно въобще не е наясно с порядките за етикет и протокол.

Гала: Никол Станкулова е катастрофирала на път за работаNo ExcerptJul 6 2021vijti.com

Както става ясно от кратките видеа от Инстаграм, а и от живото й включване в „На кафе“, тя ръкомаха, подскача като пумпал, държание което изобщо не можем да приобщим с поведение на една истинска дама, пише hotnews.bg.

Видимо Андреа е превъзбудена от холивудския блясък и това я прави още по-неадекватна в такава среда. Любимката на Гала посрами и Станислава Айви, филмовата коментаторка, която всъщност я заведе на бляскавото събитие.

ИДЕ ЛИ КРАЯТ? На зрителите им писна от ГалаИдва ли краят на култовото „На кафе“? Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които …Jul 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!