Гаджето на Слави го играе мутреса, фука се с нож за 2 бона, позира с автомат (галерия)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дълго пазената половинка на шоумена и настоящ политик Слави Трифонов в последните пет години е младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич. Красавицата с екзотичен произход бързо си е повярвала в следствие на връзката си с Дългия, защото не се свени да го играе мутреса в социалните мрежи.

Слави Трифонов: „Честит национален празник, свободни българи! Ето как живее човекът, нарисувал най-хубавия портрет на Васил Левски”Ето как започна предаването си тази вечер Слави Трифонов: „Уважаеми, свободни българи,честит национа…Mar 4 2021vijti.com

Постовете на блондинката показват, че редовно посещава ресторанти, кафенета и сладкарници необичайно въоръжена до зъби. Освен това позира с автомат в ръка. 25 години по-младата от 54-годишния учиндолец блондинка не се притеснява да се появява на публични оживени места с ножове за по 2000 лв. и нагоре. Още по-скандално е, че нахаканата Мартина не просто носи хладно оръжие в чантата си, а най-демонстративно го поставя на масата до чашата с кафе и парчето десерт.

Според запознати скъпите ножове Джорджевич получава под формата на подаръци. Откакто е с Дългия, Джорджевич не работи. По негово настояване е прекратила стажа си в елитен столичен фитнес, където се запознали и вече посещавала залата като клиент. Сменила приятелския си кръг и живеела като птица в клетка.

Единствено с майка си обикаляли престижни софийски ресторанти за сметка на Трифонов, пише Ретро. Саможертвата обаче си заслужава защото скъпите подаръци на закъснели и съвсем не се свеждали до повече джобни пари за харчене, букети и маркови дрехи. Наскоро Мартина яхна луксозна лимузина Mercedes.

Слави Трифонов: „Има такъв народ“ ще върне парите за глас над 1 лв.

Партия „Има такъв народ“ няма да вземе полагащите й се по закон 40 хил. лв. от държавата за предизборна кампания. Това обяви основателят й Слави Трифонов в социалната мрежа.
Той уточнява, че по време на кампанията за референдума през 2016 г. Инициативният комитет, на който беше председател, също не е взел държавни пари за медиен пакет.

„Отсега искам да стане ясно и още нещо. Ако партия „Има такъв народ“ влезе в парламента, тя няма да взима и 8 лева държавна субсидия. „Има такъв народ“ ще вземе само 1 лев на глас държавна субсидия, защото такава е волята на суверена, ясно изразена на референдум. „Има такъв народ“ участва в политиката, за да изпълнява волята на суверена, а не за да получава милиони левове от същия този суверен, както правят политическите партии от статуквото“, заявява още Трифонов.

По думите му всяка субсидия над 1 лв. ще бъде върната „независимо дали става въпрос за 3, за 4, за 5 или 6 милиона лева годишно“.
„Нещо повече – „Има такъв народ“ влиза в парламента и за да спре хрантутенето на партиите с парите на всички българи.

Защото парите на всички вас, на всички българи, могат да се използват за далеч по-важни неща, като закупуването на медицински хеликоптери например. А не милионите да стоят на влог в банковата сметка на нечия партия и тя да печели от лихви“, подчертава Трифонов.

Промяна или подмяна: Активисти на Слави масово напускат, разменят се кървави писмаКоординаторът и други членове на „Има такъв народ“ от Монтана напускат партията на Слави Трифонов. Т…Mar 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!