В разгара на борбата с болестта Селин Дион публикува рядка снимка със синовете си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Селин Дион , по средата на възстановяването си от тежко заболяване, сподели снимка, на която позира с тримата си сина в чест на Деня на майката и отдаде почит на семействата, които бяха разделени заради войната в Украйна.

В момента певицата преживява тежък период, защото страда от здравословни проблеми, заради които се наложи да отложи турнетата си. Но тя имаше защо да се радва в неделя, защото тя и децата й празнуваха заедно Деня на майката .

Наша известна певица напуска БългарияПевицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови, разполож…Apr 14 2022vijti.com

Дион позира със синовете си , 21-годишния Рене-Чарлз и 11-годишните близнаци Еди и Нелсън, с торта и свещи, възхвалявайки всички „смели майки, попаднали в конфликта“.

Селин Дион синове

„На Деня на майката се чувствам много щастлива, че съм с децата си и мисля за майките в Украйна и по света, които са загубили децата си… и тези майки, които постоянно се притесняват как да защитят децата си“, пише Селин в текст към снимката.

„И за тези майки, които посвещават всяка част от енергията си, само за да осигурят най-необходимото за живота на децата си. Тези майки са наистина смели и посвещавам този ден на всички тях. „Молим се те да намерят спокойствие и утеха за семействата си“, каза певицата.

Преди това Дион обяви в Twitter, че продължава да се възстановява от чести мускулни крампи и че за съжаление трябва да отмени останалите изпълнения от световното си турне Courage, което преди това беше насрочено за март и април 2022 г.

„Малко съм по-добре, но все още имам крампи. Трябва да съм в топ форма, когато съм на сцената. „Честно казано нямам търпение, но просто все още не съм готова“, каза Селин и добави, че прави всичко възможно, за да се върне на „нивото, на което трябва да бъде, за да даде 100 процента от себе си на своите изпълнения“.

Мариана Попова: Музикант станах по клубовете, Васил Найденов ми даде път / СНИМКИМариана Попова е една от емблематичните певици от началото на прехода. Изключително интересна и тала…Apr 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!