В памет на актрисата Лорина Камбурова!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лорина Камбурова почина в Москва. Това първо съобщиха нейни руски приятели във фейсбук, а след това информацията потвърдиха пред Би Ти Ви близки на 30-годишната актриса.

Даяна Ханджиева изуми с признания за Лорина КамбуроваАктрисата Даяна Ханджиева не издържа и призна в какви отношения са били с покойната й колежка Лорина…Jun 20 2021vijti.com

Тя е починала след усложнения от вирусна пневмония в болница в руската столица. Тъжната вест бе потвърдена и от режисьора Катрин Краснер, а след това и от музиканта Росен Пенчев, с когото Лорина пееше в дует.

Неин познат разказа пред „24 часа“, че се е чул с Камбурова преди два дни, когато тя е била в интензивното отделение.

„И Лорина Камбурова е тръгнала нагоре! Много талантлива, много добре възпитана, много красива. Тръгна от 17-годишна от 3-ия сезон на „Мюзик айдъл“, тръгна от красивата Варна, от артистично семейство, с известни братя, с музикалния проект „Росен и Лорина“, с много филми, сериали, озвучаваше холивудски продукции, в „Скъпи наследници“, във „Връзки“. Много пъти ми е гостувала в „Дарик“. Бог да я прости!“, написа във фейсбук Ники Кънчев.

Актрисата в сериала „Скъпи насленидици“

„Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова през студения декември. Тя беше част от екипа на филма „Любов и чудовища“, където изигра главната роля“, пише във фейсбук руският фотограф Генадий Авраменко.

Той разказва, че група приятели са се уговорили да бъдат на премиерата на „Любов и чудовища“, но Лорина не успяла да дойде, тъй като била в болница с двустранно възпаление на белите дробове. На премиерата Авраменко й позвънил през видеовръзка и видял ревящата Лорина в болничното легло. Затова преминал с камерата през сцената, за да може актрисата да вижда и да чува какво се случва.

Росен Пенчев, с когото Лорина пееше, публикува тъжен статус за актрисата във фейсбук.

Росен Пенчев, с когото Лорина пееше, публикува тъжен статус за актрисата във фейсбук.

„И ето тази сутрин пристигна ужасната новина, нашата Лорина не успя да се пребори“, пише още фотографът.

От близо 2 години Лорина Камбурова живееше и работеше в Москва. У нас стана известна с ролите си в сериалите „Скъпи наследници“ и „Връзки“, както и с участието си в рекламния клип на България преди Европредседателството на страната ни.

Лорина и Бойко Кръстанов в рекламния клип на България преди няколко години

Лорина и Бойко Кръстанов в рекламния клип на България преди няколко години

„Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме прекрасно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я, без предупреждение, а тепърва й предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена. Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва нашата Wonder Women (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на близките и нейното семейство.

Иво Аръков работеше с Камбурова в

Иво Аръков работеше с Камбурова в „Скъпи наследници“.

Светла да е паметта ти Лорина, където и да си сега. Обичаме те!

Поклон!“ Това написа колегата на актрисата Иво Аръков в инстаграм. Двамата снимаха заедно сериала „Скъпи наследници“.

Източник: 24 часа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!