„В него няма живот“: Брус Уилис тотално спря да говори, жена му сподели тъжната новина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният холивудски актьор Брус Уилис (68) беше диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари миналата година. Година преди това се разбра, че има афазия – нарушение на говора. Поради заболяване се отказва от актьорството и напълно се оттегля от публичното пространство.

Брус Уилис прекарва време със семейството си, което често пише за здравето му в социалните мрежи.

Неговата съпруга Ема Хеминг Уилис, на 45 години, редовно информира многобройните си фенове за състоянието му и повишава осведомеността за деменцията.

– Боря се с гузна съвест, защото знам, че имам ресурси, които другите нямат. Когато имам възможност да изляза на разходка, за да прочистя главата си, си мисля какво е за всички партньори, които се грижат за някой болен. Когато нещо, което споделям, получи медийно внимание, знам, че има хиляди неразказани истории, всяка от които заслужава състрадание и грижа – каза Ема в блога „Sunday Paper“ на Мария Шрайвър, бившата съпруга на Арнолд Шварценегер.

Брус Уилис

Все пак тя каза, че е намерила смисъл в споделянето на тяхната история, която се надява да помогне на някого.

Виждам, че това, което споделям, е важно за другите, които може да се борят, и в малка степен ги кара да се чувстват видени и разбрани – каза съпругата на Брус Уилис.

Неговият приятел Глен Гордън Карън по-рано разкри, че актьорът не е добре.

Мисля, че той знае кой съм аз само в първите минути от разговора ни. Вече не говори, преди четеше страстно, но сега се отказа и от това. Всички тези умения вече не са му достъпни. Когато си с него, знаеш, че това е Брус и си благодарен, че е там, но той вече е изгубил радостта от живота – каза той.

Източници, близки до семейството, казаха, че Брус напълно е спрял да говори. Брус и съпругата му Ема имат две дъщери Мейбъл (11) и Евелин (9), а от брака си с актрисата Деми Мур (61) той има три дъщери: Румър (35), Скаут (32) и Талула (30). .

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!