Вълчев: Ако парламентът се беше позабавил още малко, Борисов щеше да ги е сготвил към есента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Народното събрание приключи на време своята работа, а още в нощта на изборите беше много важно да се види кой ще бъде избран за председател на парламента. Когато Ива Митева беше избрана, за мен беше много ясно, че вървим към предсрочни парламентарни избори. Това беше ясен знак, че никой няма да иска влезе в коалиция с ГЕРБ. Ако този парламент се беше позабавил още малко, Бойко Борисов щеше да ги е сготвил всички към есента. Това коментира бившият вицепремиер и министър на образованието Даниел Вълчев в ефира на БТВ.

ОБРАТ: Нова плеймейтка „забавлявала” Бойко БорисовПознавам Мата Хари, не е плеймейтката Маги Бадер. Такъв изненадващ обрат направи бизнесменът Светосл…May 8 2021vijti.com

„Ива Митева се справи много добре с председателското място в парламента. Даниел Митов хубаво каза, че се дават много пари за това Народно събрание, а аз ще питам защо една седмица го мотаха този мандат, а не го върнаха още същия ден. Можеха да са спестили около 100 млн. на българските граждани“, допълни Вълчев.

„Не, аз няма да съм следващият български министър-председател“, отсече той.

„ГЕРБ ще се опитат да са по-кротки на тези избори, ще се опитат да кажат, че са нелегитмни, ще направят едни дълги списъци и за това какво те са направили, а хората не са ги разбрали. България няма големи предизвикателства пред себе си, въпросът е българският национален интерес. Колко активно и с какви средства ще бъде защитаван“, обясни бившият вицепремиер.

„Болна тема ми е, че университетът е затворен. Към момента училищата работят, няма никаква дистанция. Казината, дискотеките и ресторантите са отворени. В университетите може да се организират конгреси и конференции, но студентите не могат да се обучават там“, каза още той.

Шикерова: Това, което трябваше да чуем в защита на Борисов. Да не беше пращана защитата Мъжът с черната фланелка. Бареков. На едното ъгълче Беновска, на другото – Ива Николова. Още няколк…May 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!